Overslaan naar content

Accountmanager

Haarlem, Noord-Holland, Nederland€ 3.100 - € 5.700 per maand

Functieomschrijving

Ben je klaar voor een vacature die net even anders is? Een boeiende sales positie die misschien niet direct het gespreksonderwerp is op een verjaardag, maar waarin je veel impact hebt en van grote waarde bent binnen ons bedrijf. PB Web Media is een tech-georiënteerde onderneming. Wij ontwikkelen en beheren een drukbezocht content discovery platform op het gebied van adult content. Onze websites bieden bezoekers op een overzichtelijke manier toegang tot tientallen miljoenen pagina’s met adult content. Wil jij een essentiële rol vervullen in het aantrekken van nieuwe klanten en het proactief onderhouden van klantrelaties? Zorg jij er als accountmanager samen met ons voor dat we voorop blijven lopen in het aanbieden van de grootste verzameling van aantrekkelijke content en samenwerken met alle Key Players in de markt? Dit is jouw vacature!

 (Parttime, 32-40 uur)

Wat ga je doen?

We willen onze positie als één van de grootste spelers in de adult markt graag blijven versterken en hebben jou als accountmanager hiervoor hard nodig. Je belangrijkste taken:

 • Je onderhoudt en versterkt relaties met onze bestaande klanten door vragen te beantwoorden, prestaties te monitoren, te adviseren over het verhogen van traffic en facturering af te handelen. De communicatie met klanten is voornamelijk via e-mail en chat.
 • Jij weet als geen ander nieuwe klanten binnen te halen; je gaat zelf actief op zoek naar interessante prospects en zet deze om in klanten. Je doet dit veelal online en op beurzen in het binnen- en buitenland.
 • Je begeleidt het onboarden van nieuwe klanten van A-Z. Nieuwe klanten doorlopen verschillende procedures die nauwgezet gevolgd moeten worden. Kwaliteit en veiligheid zijn onze belangrijkste pijlers. Hiernaast zorg je ervoor dat het CRM systeem voor zowel nieuwe als bestaande klanten up-to-date is.


Een dag in vogelvlucht
Je loopt ons mooie pand in Haarlem binnen, pakt een koffie en de dag kan beginnen. Je begint de dag met een korte daily meeting met de rest van het team. Daarin deel je welke doelen je die dag nastreeft en de successen die je de dag ervoor behaald hebt. Daarna ga je aan de slag met vragen van bestaande of nieuwe klanten. Je verzamelt nieuwe leads door concurrenten te bekijken, gebruik te maken van data intelligence tools als similarweb en door actief te zijn op adult webmaster forums. Na een heerlijk verzorgde lunch en potje tafeltennis ga je aan de slag met het aansluiten van een nieuwe klant die binnen is gekomen op ons self served platform tubetraffic.com. Je voert een kennismakingsgesprek en zorgt ervoor dat de klant helemaal op de hoogte is van wie wij zijn en hoe wij werken. Hierna begeleid je de klant verder, leg je alles vast en zorg je dat de agreement getekend kan worden zodat de klant aan kan worden gesloten op ons platform. Na een goed overleg met sales stap je voldaan op de fiets naar huis.


Over PB Web Media

Met een toegewijd team werken we aan het verder versterken van onze positie als één van de grootste spelers in de adult markt. Hoe we dit doen? We stellen de gebruikerservaring van onze bezoekers altijd centraal. Daarbij streven we ernaar onze sites voortdurend te verbeteren door gebruik te maken van moderne technieken. Onze kernwaarden - verantwoord handelen, toegewijd en toegankelijk - vormen de basis van ons bedrijf. We zijn een informele en platte organisatie waar geen plek is voor haantjesgedrag. We staan open voor elkaars ideeën en communiceren zowel onder elkaar als naar buiten toe op een respectvolle manier. We vinden het belangrijk dat medewerkers zichzelf kunnen zijn en elkaar helpen waar nodig. Het volledige team bestaat uit 20 medewerkers werkzaam binnen Development, Data Science, Sales, Quality & Compliance, Marketing, Legal, Accounting en HR. Benieuwd naar de mensen die bij PB Web Media werken? Neem hier een kijkje.


"Bij PB Web Media draait het niet alleen om het behalen van targets; het gaat vooral om gezamenlijk bijdragen aan onze BHAG (Big Hairy Audacious Goal). De interactie tussen diverse afdelingen, het contact met een zeer divers klantenbestand - van kleine eenmansbedrijven tot CEO's van grote internationale ondernemingen - en de waardevolle relaties die we opbouwen, maken deze baan heel leuk. Onze bedrijfscultuur legt de nadruk op gelijkwaardigheid, waarin alle ideeën met open armen worden ontvangen." - Menno, Sales

Vereisten

Wat vragen we van je?

Je gaat resultaatgericht te werk, spot kansen en voelt je verantwoordelijk voor de klanten van PB Web Media. Jij weet bovendien als geen ander hoe je klanten voor je kunt winnen en tevreden kunt houden. Daarnaast kun je je vinden in onze kernwaarden: verantwoord handelen, toegewijd en toegankelijk. Je bent integer, handelt naar wet- en regelgeving en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke/gevoelige informatie en persoonsgegevens. Goede communicatieve vaardigheden (naar zowel collega’s als externe contacten) vinden we belangrijk en al helemaal gezellig als je af en toe mee wil doen aan een potje tafeltennis na de lunch. Om het pakket compleet te maken:

 • Je bent niet helemaal nieuw op de arbeidsmarkt, hebt minimaal 3 jaar ervaring met sales en beschikt over een hbo-diploma;
 • Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels op professioneel niveau;
 • Je hoeft geen ICT'er te zijn, maar je maakt je snel nieuwe tools en ICT-applicaties eigen.

Deze rol is anders dan veel andere salesrollen, niet alleen vanwege de branche maar ook door het internationale karakter en de flexibiliteit. Je hebt de vrijheid om je dag zelf in te plannen en wordt niet de hele dag gebeld. Klinkt lekker, toch?


Wat wij je bieden

 • Een goed salaris (range van € 3.100,- tot € 5.700,-), een uitstekende pensioenregeling (waarbij PB Web Media het grooste deel bijdraagt), winstdelingsregeling en 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) met de mogelijkheid om dagen bij te kopen.
 • Reiskostenvergoeding (ook als je op de fiets of lopend komt). Kom je met de auto? Dan kun je parkeren bij ons kantoor.
 • Een mooi kantoor met luxe werkplekken en hardware, goede koffie en iedere dag een uitgebreide, verse lunch op kosten van de zaak. Regelmatig komt een stoelmasseur langs om je nek of rug te masseren, waar we allemaal maar al te graag gebruik van maken.
 • Wij bieden de mogelijkheid tot hybride werken en flexibele werktijden. We verwachten je twee dagen per week op kantoor. Iedere dinsdag met alle collega's en 1 dag in overleg samen met je team. Een keer eerder weg voor een voetbalwedstrijd of concert? Veel plezier. Je krijgt ook een thuiswerkvergoeding, zodat je je werkplek thuis goed kunt inrichten met gebruik van de nodige hardware.
 • Een open en informele cultuur, waarin we met respect met elkaar omgaan en een relaxte werksfeer hebben met tussendoor mogelijkheid voor tafeltennis of gamen. We hebben ook regelmatig borrels en uitjes.
 • Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Je krijgt daarom per jaar 2 weken om te besteden aan cursussen die betrekking hebben op je functie. Je kunt zelf de cursussen uitzoeken, denk hierbij aan een (online) training of het bezoeken van een conference.


Solliciteren

Wil jij ons team komen versterken als accountmanager? Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je eerst nog vragen neem dan gerust contact op met onze recruiter Vera via 06-51982089 (bellen of via whatsapp) of mail naar recruitment@pbwebmedia.com (dit mailadres is niet om te solliciteren).

Sollicitatieproces

We nemen graag de tijd om elkaar te leren kennen en streven ernaar om het proces van sollicitatie tot aanname binnen 1 maand af te ronden. Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging en neemt onze recruiter Vera contact met je op om telefonisch kennis te maken. Daarna volgt een eerste gesprek met onze collega’s Jorn & Vera als kennismaking en om de wederzijdse cultuur match te bepalen. Iedereen enthousiast? Dan volgt een tweede gesprek waarin de inhoudelijke kennis wordt getoetst. Wie weet ben je binnenkort onze nieuwe collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Privacy- & Cookieverklaring

of